Despre politica de afiliere

Pentru a veni in ajutorul cititorilor nostri care poate vor dori sa afle mai multe date despre un anumit eveniment sau despre o anumita personalitate, am efecutat o selectie de trimiteri catre titluri reprezentative(in romana sau engleza) ce pot fi achizitionate de pe magazine online de incredere din Romania. Aceste trimiteri au la baza linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate castigandu-ne increderea prin produsele si serviciile oferite. Optiunea de achizitie a unui produs este insa strict decizia dumneavoastra si va sfatuim sa cititi cu atentie termenii si conditiile magazinelor respective inaintea oricarei achizitii. Conversiile generate de dumneavoastra prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului si in viitor.

Deasemenea, websiteul InfoAzi permite si afisarea reclamelor generate de Google pentru al carui continut nu putem interveni si/sau garanta.

Deasemenea va rugam sa cititi si termenii si conditiile de utilizare a website-ului precum si politica de confidentialitate si cookies. Pentru orice alte informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim pentru sustinere,

Echipa InfoAzi.