Termeni si conditii

Termeni si Conditii
Proprietar.
Denumirea infoazi.ro este proprietatea exclusiva a SC Blue Star Design SRL (denumita in continuare compania) persoana juridica, de drept privat, romana, cu sediu social in jud. Arad, com. Paulis, sat Baratca 640, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Arad sub numarul J02/314/98, avand Cod Unic de Inregistrareare 10653481 si atribut fiscal RO.
Utilizator.
Prin termenul de utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina, care acceseaza siteul infoazi.ro, indiferent de scopul sau acceptând astfel condițiile e utilizare a siteului expuse în continuare.
Definitii.
Urmatorii termenii: „infoazi.ro”, “Site”, “Site-ul”, “Blue Star Design SRL”, “noi”, “compania” fac referire la firma Blue Star Design SRL si serviciile și informațiile oferite prin siteul infoazi.ro.
Termenii „Norme” „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Acceptarea Termenilor si conditiilor.
Prezentele norme, cuprinse sub denumirea de Termeni si conditii, se aplica intregului site infoazi.ro intergului sau continut precum si tuturor serviciilor on line sau off line oferite prin intermediul sau.
Utilizarea siteului infoazi.ro si a oricarui serviciu oferit de site-ul infoazi.ro se face conditionat de acceptarea, fara nici un fel de modificare a prezentelor norme cuprinse sub denumirea de ”Termeni și conditii”. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezente, nu folositi site-ul infoazi.ro sau serviciile oferite de infoazi.ro Prin utilizare site-ului, a oricaror servicii oferite sau a oricăror informații oferite de infoazi.ro va exprimati acceptul prentru prezentele norme cuprinse sub denumirea „Termeni si conditii”.
Utilizare site-ului implica obligatia oricarui utilizator de a consulta periodic normele cuprinse sub denumirea de „Termeni si conditii”, folosirea site-ului sau a serviciilor sale, in continuare, semnifica acceptarea neconditionata a prezentelor norme.
Compania rezerva dreptul de a modifica unilateral, fara nici un fel de aviz sau notificare prezentele conditii de utilizare.
Descrierea serviciilor.
Site-ul infoazi.ro ofera utilizatorilor acces on line, in conditiile si termenii stipulati in prezentul act, la o colecție de informații.
Obligatii la preluarea de informatii.
Pentru a folosi, o parte, din serviciile oferite de site-ul infoazi.ro (exceptand informatiile de ordin public, care cad sub incidenta legii 544/2001 privitoare le liberul acces la informatiile de interes public), va obligati sa:
1) nu folositi datele afisate scopuri comerciale;
2) dacă includeti date afisate pe site-ul infoazi.ro pe orice publicație indiferent de suport ori mijloc de propagare in masa, se va indica sursa, prin afisarea unui link spre site-ul infoazi.ro ori prin introducerea la sfarsitului textului preluat ”informatie infoazi.ro”.
Responsabilitatile utilizatorului.
Ca utilizator al site-ului infoazi.ro, sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Utilizand serviciile siteului infoazi.ro va obligati sa nu intreprindeti urmatoarele actiuni:
1) sa nu generati documente care ar servi la comitrea unor fapte de natura contraventionala sau penala ori fapte lezatoare pentru terte persoane;
2) sa nu utilizati in tot sau in parte site-ul infoazi.ro sau serviciile siteului in scopuri infractionale sau contrare normlor legale;
infoazi.ro nu garanteaza si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru autenticitatea, credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate pe site. Compania nu poate fi facuta raspunzatoare si nu poate raspunde de nici un prejudiciu de orice natura cauzat prin o utilizare neconforma sau lezatoare a serviciilor siteului infoazi.ro. Compania isi rezerva dreptul de a lua toate masurile legale in cazul incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii.
Apreciem mesajele utilizatorilor site-ului infoazi.ro si incercam sa venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Politica companiei noastre nu ne obliga sa acceptam sau sa tinem cont de ideile, sugestiile, inventiile sau materiale utilizatorilor, altele decat cele solicitate de catre companie in mod expres.
Link-uri catre alti furnizori de informatii sau servicii.
Site-ul infoazi.ro poate furniza, sau terte parti ale site-ului pot furniza link-uri catre alte site-uri sau alte resurse. infoazi.ro nu are nici un control asupra acelor site-uri sau resurse, compania nu poate fi tinuta responsabila, sub nici o forma, pentru disponibilitatea acelor site-uri si nici nu garanteaza si nici nu este responsabila pentru continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe acele site-uri sau resurse.
De asemenea compania sau infoazi.ro nu poate fi tinuta responsabila si nu poate fi supusa la plata nici unor feluri de despagubiri, directe sau indirecte pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata, de sau in legatura cu folosirea sau veridicitatea informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse, care au link-uri cu infoazi.ro.
Responsabilitatile infoazi.ro
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, infoazi.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde a fi, astfel incat in cazul in care compania sau infoazi.ro ar fi implicata intr-o disputa de orice natura, cu unul sau mai multi utilizatori, compania (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, rezultata in orice mod, care are legatura cu disputele.
Compania nu are obligatia legala de a controla datele ori informatiile oferite de utilizatori, cand se inregistreaza. De asemnea documentele generate de infoazi.ro pot contine inexactitati sau greseli de scriere, pentru care compania nu poate fi tinuta responsabila.
Limitarea responsabilitatii.
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca compania, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca compania a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului infoazi.ro;
b) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului infoazi.ro;
c) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului infoazi.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.
b) infoazi.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului infoazi.ro si a serviciilor puse
la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de infoazi.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Generalitati.
In cazul in care oricare prevedere cuprinsa sub titulatura de “Termeni si conditii” este declarata ilegala de catre forurile competente, invaliditatea unei prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi cuprinse in “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare.
Aceste conditii pot fi modificate de companie, fara a fi necesar un anunt sau o acceptare prealabila din partea utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand linku-ul „Termeni si conditii”.