Baletul socialisto-popular

De mult timp asteptam sa mai aud ceva din intelepciunea marinarului sef. Aseara ne-a delectat din nou cu panseuri despre viitorul Romaniei și desigur despre ultimul sau opozant ramas, dl. Antonescu.

Ca orice om care a incheiat un proaspat pact, de aceasta data cu minusculul Titulescu (pentru cine nu isi aminteste dl. Victor Ponta), dl. Presedinte a iesit la rampa ca sa trambite cate ceva si sa isi mangaie pe crestet noul protejat, aratand tuturor ca a avem un prim ministru bun, harnic si ascultator, care a inteles marele plan prezidential de salvare a tarii. Cele mai picante panseuri au fost sub forma de spume prezindetiale abundente la adresa singurului sau opozant ramas dl. Crin Antonescu. Ca un demn sef de stat, care nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii miroase, dl. Presedinte a concluzionat doct, ca dl. Antonescu la Cotroceni ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ne-am face de ras in Europa.

Domnule Presedinte, de ras ne faceti Dumneavoastra, si nu doar in Europa, prin continua incalcare a constitutiei si prin continua ingerinta in viata politica a tarii. Romania, este de rasul curcilor, cu un presedinte jucator, care le stie pe toate, da sfaturi la toti si face tot ce ii trece prin chipiul de marinar, indiferent de consecinte.

Domnule Basescu nu uitati referendumul de anul trecut, cand stateati pitit in garaj si scoteati sunete disperate de ajutor, implorand poporul sa nu mearga la vot, de parca democratia se bazeaza pe neparticipare si absenteism!!! Dl. Basescu, abandonat de propriul sau partid, care a inteles intr-un final, toxicitatea actiunilor prezidentiale, acum aliat cu dl. Ponta, manat de dorinte prezidentiale, au incins o hora socialisto-populara, soldata cu propunerea propunerea d-nei Kovesi ca si procuror general si a d-lui Georgescu (ANI) ca si Ministru al Justitiei. Imi amintesc cu duiosie, cum dl. Ponta, mai an, ii porcaia tovaraseste catalogandu-i atat pe d-na Kovesi cat si pe dl. Georgescu, ca slugi a d-lui Basescu si ca demolatori ai democratiei. Toate astea ma fac sa cred ca in Romania se inveteaza o noua doctrina politica, cea socialisto-populara, iar alianta nu se mai numeste USL ci UPB Uniunea Ponta-Basescu. Sa vedem, astept cu mult interes ca si dl. Adrian Nastase sa adere la aceasta doctrina, iar dl. Iliescu sa isi asume rolul de ospatar, servind sampania la cununia oficiala a fericitului cuplu de indragostiti Victoras – Traian.


A.R.

*sursa imagine – ziare.com

InfoAzi

Astazi in lume. Astazi online.