Pericolul care paste Romania

Castigarea alegerilor de catre USL este, pana la urma, o victorie de mult asteptata. Procentul cu care a castigat este, de fapt, reflectarea clara a nemulțumirii adunate in ultimii ani de catre electoratul roman. Ce nu au luat in calcul mulți este castigul neasteptat al unui partid de televiziune care aduna in jurul sau elodii, fani ai elodiilor si multe voturi nemulțumite fugite de la PDL si PRM.

PP-DD, partidul unui singur om, este adevaratul pericol care paste Romania. Rezultat al aberațiilor schizoide basiste, Dan Diaconescu si-a gasit o nisa prin care a vazut luminița puterii, strangand in jurul lui nefericiții increzatori saraci cu duhul. Doritori si increzatori ca vor primi din partea lu’ domnu’ Dan cel puțin 20.000 de euro, fuga, fuguța toți admiratorii au navalit la urne si au dat un scor de circa 14% pe țara. Din tortul de 100% de romani…imaginați-va asa: circa 58% vor razbunare si poate spera ca USL va reusi sa schimbe ceva, vreo 17% sunt cei care nu sunt scarbiți de PDL si…14%… cred ca Elodia inca traieste….. Daca nu ar fi reusit sa intre in Parlament, as fi ras in hohote. Nu pot din nefericire.

Incerc sa vad cu ochii minții unde ne vom afla peste patru ani. USL probabil rupt si cu o imagine erodata de exercitarea puterii, un PDL aflat pe panta PNȚCD si un PP-DD periculos care va mai aduna si din nemulțumiții aparuți in patru ani de guvernare PSD-PNL cu un procent ce urca bine peste 25%. Dan Diaconescu sa ma reprezinte in Europa? Mmm……. Nu-mi place imaginea. Sa-l vad pe domnu’ Dan la CE cum ii vorbeste despre Elodia si Cioaca lui Barosso (sau cum s-o mai numi el peste patru ani) sau cum trage la sorți apartamente pe malul Damboviței (aproape de Glina) la tombola la care participa Merkel si dna Reding. Pericolul repezentat de PP-DD este real. Nu l-a simțit Basescu…ba chiar l-a incurajat in speranța ca-i va fi lui bine. Sper ca USL va ințelege pericolul si nu va acționa precum basistii aruncand sub pres problema DD. Daca o va face…Romania va ajunge in cel mai negru haos posibil, condusa de o serie de indivizi mai degenerați decat Boc & comp.

InfoAzi

Astazi in lume. Astazi online.