Salem, Inchizitia, McCarthy, Regimul Comunist si DNA (sau OPRITI SALEMUL INCHIZITIONAL McCarthyist al REGIMULUI COMUNIST numit DNA!)

Aflarea adevarului, dreptatea si binele sunt pe buzele omenirii de cand … este ea. Punerea in practica a acestora este, insa, ceva mult mai greu de realizat. In umbra justitiei si a dreptatii, de-a lungul timpului, s-au facut o serie de excese care, din nefericire, au ramas in mintea istoriei.SALEM 1692: o vanatoare de vrajitoare dovedita a fi, de fapt, puterea preotilor puritani, habotnici, care si-au descoperit in realitate, prin intermediul religiei, puterea asupra aproapelui.

INCHIZITIA sau crimele in numele credintei: intinsa pe o perioada extrem de indelungata (1184 – 1834) si avand diferite forme si zone de aplicare este forma de reprimare care, sub acoperirea religiei, a facut sa dispara atat minti luminate cat si oameni de rand care se opuneau exceselor ori pur si simplu sustineau alte credinte decat cea crestina.

Comisia McCarthy sau Mccarthy-ismul (investigarea industiei cinematografice Holywoodiene): In anul 1947 in SUA incepe citarea actorilor, regizorilor si scenaristilor, chemandu-i sa dea declaratii in legatura cu presupusele lor credinte, afirmatii ori participari la anumite actiuni comuniste. De asemenea, in fata Congresului se cereau declaratii cu privire la ceilalti asa-zisi comunisti. Investigatiile Congresului incepeau cu intrebarea “esti sau ai fost vreodata membru al Partidului Comunist American?” Au fost intocmite liste negre cu asa-numiti comunisti, nedovediti. Au aparut investigatori particulati ai loialitatii fata de SUA, multe persoane au fost date afara de catre studiouri, o serie dintre ele au facut inchisoare ori au fost deportate. Dintre cei care au avut de suferit in urma acestei perioade sunt Leonard Bernstien, compozitor si dirijor si Charlie Chaplin, actor.

REGIMUL COMUNIST in ROMANIA – 1946: instaurat ca urmare a cotropirii rusesti, regimul comunist este cea mai neagra perioada a Romaniei de pana acum. Imediat dupa venirea noului regim o serie de nimicuri umane s-au raliat acestuia si, in numele credintei marxiste, au nationalizat, au urmarit, schingiuit si omorat mii de romani. Inchisorile comuniste intinse pe o perioada de cateva decenii stau marturie dureroasa a unei natiuni care, din nefericire, prin intermediul unor nemernici si-a macinat marunt valorile. Trebuie sa intelegem ca democratia este acceptarea tuturor celor din jurul nostru… asa cum sunt ei: comunisti, socialisti, liberali etc. Excesul de putere nu aduce domnilor eternitatea la guvernare. Si comunistii au crezut ca exista eternitare…si s-au inselat.

Asa crede si dl Basescu impreuna cu gasculita lui. Ca exista eternitate. Nu! Nu exista eternitate nici pentru el cu tot DNA-ul anului 2013. Faptul ca atunci cand deschizi televizorul vezi in BREAKING NEWS ….cum ANI a mai gasit incompatibili inca un rand de primari (culmea cei mai multi de la USL), ca politia face perchezitii nu stiu unde, ca nu stiu ce judecator a luat nu stiu ce spaga mirobolanta (de nici nu stiu cat face in bani romanesti), ca DNA il cheama pe Ciuvica (!!!) sa dea cu subsemnatul…nu pot spune decat asa: OPRITI SALEMUL INCHIZITIONAL McCarthyist al REGIMULUI COMUNIST numit DNA!

S.D.

InfoAzi

Astazi in lume. Astazi online.